Миколаївський обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді

Зареєструватися | Увійти

Мала академія наук проводила IX Всеукраїнську науково-технічну виставку-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України»

З 21 по 23 листопада 2018 року в Києві на локації Міжнародного виставкового центру зібралося понад 100 МАНівців, щоб презентувати свої науково-технічні проекти і позмагатися за першість в інноваціях. Мала академія наук проводила IX Всеукраїнську науково-технічну виставку-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» на одному майданчику з ІІ Міжнародним форумом інновацій «Innovation Market», де зібралися винахідники, виробники провідних інноваційних технологій, стартапери з підприємцями, зацікавленими в технологічному оновленні виробничих процесів; акселератори інвестиційних проектів; експерти в різних галузях економіки. Школярам випала чудова можливість перейняти досвід презентації своїх ідей від старших колег і презентувати проекти потенційним споживачам.

Проекти учнів оцінювали науково-педагогічні працівники вишів і галузевих інститутів НАН України. Науково-технічні роботи учасників мали різноманітну спрямованість, і всі можуть претендувати на практичне впровадження у різних сферах науки і техніки. Конкурсанти демонстрували моделі і макети, здійснювали стендовий (постерний) захист проектів, відповідаючи на запитання членів журі та гостей виставки.

Миколаївську область представили Заудальська Вероніка, учениця Первомайської школи № 1, в номінації «Матеріалознавство та перспективні технології» та Благиня Андрій, учень Миколаївського морського ліцею імені професора М.Александрова, в номінації «Екологія та ресурсозбереження».

Заудальська Вероніка посіла ІІІ місце з роботою “Вплив ультразвуку на формування структури високо пористої кераміки для виготовлення фільтрів на основі нанопорошків “.

Вітаємо Заудальську Вероніку та її керівника Свистунову Валентину Михайлівну з перемогою! Так тримати!

Категорії

Підрозділи

Архів

Найпопулярнішіі

Ми повернулися!

Відновлено доступ до управління сайтом, тобто новини будуть далі оновлюватися!

Ми повернулися!

Відновлено доступ до управління сайтом, тобто новини будуть далі оновлюватися!

75 зоряних років

До 75-річчя Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проєкт "75 зоряних років". Частина II "На шляху до успіху".…

День єднання

Миколаївський обласний центр науково технічні творчості учнівської молоді приєднується до Дня єднання "Схід та захід, південь, північ. Ми разом! Ми єдина Україна!"…

Підсумкові протоколи обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2022 році